Питання до К.В. Здоренка
29/10/19 / автор —

Питання до К.В. Здоренка

 

Згідно п. 3.7 Статуту СО "ТРУДОВИК" суперечки, конфлікти у справах, що виникають між членами «Об’єднання», між СТ та «Об’єднанням» вирішуються Радою «Об’єднання».

У разі незгоди з рішенням Ради «Об’єднання» таке рішення може бути оскаржено і розглядається Конференцією. Рішення Конференції може бути оскаржено в судовому порядку.

Між тим 17 серпня 2019 року о 10 годині за адресою Перша Озерна, 45 " Піцерія", що є приватною територією, окремими головами садівничих товариств, що входять до складу СО "Трудовик," проведена так звана "Конференція" від імені СО "Трудовик" з порушенням статуту а саме:

 

П. 12.2., 12.3. Статуту, всі Конференції СО «Трудовик» скликаються на вимогу Ради СО «Трудовик. Позачергова Конференція скликається Радою СО «Трудовик»:

 у випадку дострокового складення повноважень головою Ради «Об’єднання» (заява про звільнення за власним бажанням, у звязку з хворобою), або його смертю,

-  за рішенням Ревізійної комісії, якщо зловживання посадових осіб підтверджено незалежним аудитором, або

 на вимогу не менше 50% членів Об’єднання, які представляють інтереси не менше 50% членів СТ, якщо рішення про це прийнято загальними зборами кожного Садівничого Товариства. Підкреслюємо ЯКЩО РІШЕННЯ ПРО ЦЕ ПРИЙНЯТО ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ КОЖНОГО СТ.

Ініціатор скликання позачергової Конференції повідомляє Раду «Об’єднання» про необхідність проведення позачергової Конференції шляхом подання письмового звернення та документів відповідно оформлених, які обгрунтовують необхідність проведення позачергової Конференції.

Рада «Об’єднання» призначає дату проведення позачергової Конференції.

 

На сторінці Здоренка К.В. у Facebook зазначено, що в роботі Зборів брали участь представники 31-го садівничого товариства з 59-ти. Хоча РЕЄСТРАЦІЙНИЙ ЛИСТ з відповідними підписами садівничих товариств СО "Трудовик", К.В. Здоренком НЕ НАДАНИЙ.

З огляду на викладене та відмову К.В. Здоренко надати реєстрацій лист з підписами представників садівничих товариств так званої "Конференції" від 17 серпня 2019 року та його відповідь що «МАССОВОЕ РАССМОТРЕНИЕ ЭТОГО ДОКУМЕНТА НЕ ПРЕДПОЛАГАЕТСЯ»  свідчить про шахрайство в діях організаторів так званої "Конференції.

 

Стало відомо, що К.В. Здоренко 5 жовтня 2019 року о 12 годині планує на 2 поверсі Адміністрації  провести чергові збори, про що Раді СО "ТРУДОВИК" нічого не відомо.

Дії щодо проведення зборів без відповідних організаційних заходів Ради СО "ТРУДОВИК" та без залучення більшості голів садівничих товариств є провокативними,  тому радимо використовувати для таких зборів "Піцерію".

Досить викликів нарядів поліції, дезорганізації в роботі Ради СО "ТРУДОВИК", зламаних дверей та інших матеріальних збитків. Закликаємо діяти по закону.

 

З огляду на викладене повідомляємо:

 

1.   Про відмову Здоренка К.В. надати реєстрацій лист з підписами представників садівничих товариств так званої "Конференції" від 17 серпня 2019 року. 

2.   Про нелегітимність "Конференції" від 17 серпня 2019 року.

3.   Про шахрайство в діях організаторів так званої "Конференції.

 

 

Людей обурюють такі безаконні дії.

 

Жителі масиву,

««« До списку новин