Горять будинки!!!
08/01/20 / автор — админ

У в а г а!

Згорів будинок!

    26 грудня , надвечір , загорівся садовий будинок  по вул.5 Центральна,51. До місця виклику, в стислі терміни,  прибули 4 пожежні машини з с.Рожни, с.Літки, с.Пухівка та м.Бровари.  На перешкоді першим пожежним машинам стали бетонні блоки по вул.5 Центральна в районі будинку №19, встановлені на проїжджій частині вулиці, якими садоводи самочинно перекрили рух по вулиці. Пожежні машини були вимушені повернути назад та шукати  інший шлях до місця пожежі – а будинок горить! Перешкодами на шляху пожежних машин стали  звужені вулиці та дерева. В’їзду з боку р.Десна перешкоджали дерева на вул. 5Центральна будинки №56, №58.Тому пожежники вимушені були гаяти час на прокладання допоміжних пожежних рукавів до вул. 5 Центральна  аби мати змогу гасити полум’я. Всі пожежні машини  декілька разів робили забор  води на нашій скважині.

 

     Люди! Не будьте байдужі до чужої біди, пам’ятайте, що в екстреній ситуації втрата кожної хвилини може обернутися не тільки втратою вашого майна, а що ще страшніше, загибеллю людей.

 

    Шановні голови СТ, шановні садоводи ! Негайно приберіть з проїжджої частини вулиць : бетонні блоки, шлагбауми, бордюри, металеві труби. Терміново обріжте дерева! Садові товариства можуть звертатися по допомогу  до адміністрації СО «Трудовик».       

 

                                                                                                                                  З повагою,

Голова Ради СО «Трудовик» Киричук Н.М
««« До списку новин