П О С Т А Н О В А про визнання недійсною звітної 37 Конференції садівничого об’єднання від 28 травня 2016 року
07/06/19 / автор —
sudebnoe reshenie.pdf

П О С Т А Н О В А

Іменем України

08 травня 2019 року                                                                                                                     м. Київ

Київський апеляційний суд

у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

 

Головуючого судді Фінагеєва В.О.,

суддів Кашперської Т.Ц., Яворського М.А.,

за участю секретаря Гасюк В.В.,

 

розглянувши в судовому засіданні цивільну справу за апеляційною скаргою Садівничого об’єднання «Трудовик» на рішення Броварського міськрайонного суду Київської області від 14 листопада 2018 року у справі за позовом Первової Віри Володимирівни, Лукашової Надії Павлівни, Мельник Олени Григорівни до Садівничого об’єднання «Трудовик» та голови Ради Садівничого об’єднання «Трудовик» Киричук Ніни Миколаївни про визнання недійсною звітної 37 Конференції садівничого об’єднання від 28 травня 2016 року, -

 

В С Т А Н О В И В:

 

У серпні 2016 року Первова В.В., Лукашова Н.М., Мельник О.Г. звернулися до суду з позовом визнати недійсною Звітну 37 Конференцію Садівничого об’єднання «Трудовик» від 28 травня 2016 року.

На підставі викладеного та керуючись статтями 374, 376, 381, 382-384 ЦПК України, апеляційний суд, -

 

П О С Т А Н О В И В:

 

Апеляційну скаргу Садівничого об’єднання «Трудовик» задовольнити.

Рішення Броварського міськрайонного суду Київської області від 14 листопада 2018 року скасувати та прийняти постанову.

У задоволенні позову Первової Віри Володимирівни, Лукашової Надії Павлівни, Мельник Олени Григорівни до Садівничого об’єднання «Трудовик» та голови Ради Садівничого об’єднання «Трудовик» Киричук Ніни Миколаївни про визнання недійсною Звітної 37 Конференції  садівничого об’єднання відмовити.

Стягнути з Первової Віри Володимирівни СТ «Берізка», Лукашової Надії Павлівни СТ «Мебельщик», Мельник Олени Григорівни СТ «Десна-1», на користь Садівничого об’єднання «Трудовик», місце знаходження – вул. 1 – Центральна, 1, с. Рожни, Броварського району, Київської області судовий збір у розмірі 320 (Триста двадцять) гривень з кожного.

Повне судове рішення складено 10 травня 2019 року.

 

Головуючий    Фінагеєв В.О.

Судді:   Кашперська Т.Ц., Яворський М.А.

««« До списку документів