Звернення голів садівничих товариств СО
27/09/19 / автор —

Шановні садоводи!

 

17 серпня 2019 року о 10 годині за адресою Перша Озерна, 45 " Піцерія", що є приватною територією, окремими головами садівничих товариств, що входять до складу СО "Трудовик," проведені збори від імені СО "Трудовик" з порушенням Статуту а саме п 12.про проведення позачергової конференції.

 

На сторінці Здоренка К В у Facebook зазначено, що в роботі Конференції брали участь представники 31-го садівничого товариства з 59-ти. Чи були вони там?

 

Більшість садівничих товариств делегування представників СТ не здійснювали.

 

На вимогу окремих голів садівничих товариств СО "Трудовик" протокол так званої "Конференції" та реєстраційний лист з відповідними підписами уповноважених представників садівничих товариств СО "Трудовик" які були делеговані на Конференцію (Позачергову) від 17 серпня 2019 року не надані.

 

З огляду на викладене повідомляємо: 

 

1. Що Здоренко К. В. відмовився надати реєстраційні листи з підписами уповноважених представників садівничих товариств так званої "Конференції" від 17 серпня 2019 року. 

 

2. Про нелегітимність "Конференції" від 17 серпня 2019 року.

 

3. Про шахрайство в діях організаторів так званої "Конференції.

 

Відповідно до п. 12.2., 12.3. Статуту, всі Конференції СО «Трудовик» скликаються на вимогу Ради СО «Трудовик. Позачергова Конференція скликається Радою СО «Трудовик»:

 

- у випадку дострокового складення повноважень головою Ради «Об’єднання» (заява про звільнення за власним бажанням, у звязку з хворобою), або його смертю,

 

- за рішенням Ревізійної комісії, якщо зловживання посадових осіб підтверджено незалежним аудитором, 

 

- на вимогу не менше 50% членів Об’єднання, які представляють інтереси не менше 50% членів СТ, якщо рішення про це прийнято загальними зборами кожного Садівничого Товариства.

 

Ініціатор скликання позачергової Конференції повідомляє Раду «Об’єднання» про необхідність проведення позачергової Конференції шляхом подання письмового звернення та документів відповідно оформлених, які обгрунтовують необхідність проведення позачергової Конференції. 

 

Рада «Об’єднання» призначає дату проведення позачергової Конференції.

 

З повагою Голови садівничих товариств СО "Трудовик»

««« До списку новин