Інформація для членів СТ «Промінь»
02/03/20 / автор — Адміністрація

Шановні садоводи!

Голова СТ «Промінь» Філіпенко О. розповсюджує серед садоводів інформацію про те, що СТ має намір вийти з членів Садівничого Об’єднання, а Киричук Н.М. Вас не відпускає!

Але, Філіпенко О. надає Вам неправдиву інформацію! Ви вільні у своїх рішеннях, оскільки членство є добровільним (п. 3.1. Статуту СО «Трудовик»). Садівничі товариства, що входять до складу Об’єднання зберігають за собою повну організаційно-правову самостійність, право юридичної особи та керуються в діяльності своїми Статутами (п. 1.6 Статуту СО «Трудовик»).

Давайте розберемося. В Статуті СО «Трудовик», починаючи з 1995 р., прописано процедуру та умови виходу СТ з членів Об’єднання, або виключення з членів Об’єднання:

«Член СО «Трудовик» може бути виключений із СО «Трудовик» за умови добровільного виходу на підставі поданої заяви та протоколу загальних зборів СТ (п. 3.4.1. Статуту СО «Трудовик»). Виключення з членів СО «Трудовик» здійснюється Радою СО «Трудовик» з наступним затвердженням Конференцією (п. 3.5. Статуту СО «Трудовик»). При добровільному виході з членів СО «Трудовик» вступні, членські, цільові внески та майно загального користування (трансформатори, свердловини тощо) не повертаються. Протягом 10 днів вказане СТ відєднується від мереж електро та водопостачання СО «Трудовик» (п. 3.7. Статуту СО «Трудовик»)».

Таким чином, для виходу з членів Об’єднання СО «Трудовик» Вам необхідно:

-  провести збори садівничого товариства з приводу виходу з членів Об’єднання;

-   подати заяву до Ради СО «Трудовик»;

 

Після чого, Голова СТ «Промінь» має звернутися до ТОВ «Київська обласна ЕК»та узгодити умови і процедуру приєднання до електромереж ТОВ «Київська обласна ЕК», а також вирішити інші питання забезпечення життєдіяльності членів СТ.

 

З повагою,

Рада СО «Трудовик»

««« До списку новин