ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ
08/02/16 / автор — админ

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ


Державна служба охорони – єдина в Україні структура, яка надає озброєну охорону та повний комплекс охоронних послуг як юридичним,  так і фізичними особам.

Патрулювання нарядами груп затримання територій – це профілактичні заходи, які здійснюються з метою запобігання протиправних посягань на майно громадян та підприємств, припинення адміністративних правопорушень та злочинів.

Співробітники Державної служби охорони за допомогою засобів охоронної та пожежної сигналізації забезпечують цілодобову централізовану охорону квартир та будинків громадян, офісних приміщень, банківських установ, торгівельних та розважальних закладів на території                 м. Бровари та Броварського району.

Сотні громадян вже довірили безпеку свого житла Державній службі охорони.

Співробітники ДСО – це підготовлені фахівці, які здобули необхідну підготовку, забезпечені вогнепальною зброєю та спеціальними засобами.

У сучасних умовах Броварський відділ Державної служби охорони є надійною охоронною структурою у збереженні державного та колективного майна, здійснює вагомий внесок у справі боротьби зі злочинністю.

Пропонуємо Вам скористатися послугами ДСО та підключити свої помешкання на пульт централізованої охорони Броварського МВУДСО.

- Вартість обладнання будинку засобами охоронної сигналізації визначається окремо з кожним замовником ( в залежності від  розміру та планування будинку)

- Вартість охорони будинку становить  до 300 грн./міс.

- Фізична охорона будинку, або підприємства:

        міліція – 55 грн./за годину

        цивільна охорона – 42 грн./за годину

        супроводження цінних вантажів та грошових коштів – 57грн./за годину

 

Телефони для довідок :

Начальник пульта централізованого спостереження Рубанка Олександр Миколайович:

067-422-02-01

050-381-85-50

 

Начальник Броварського МВ УДСО підполковник міліції Чернявський Олександр Олександрович

067-771-88-54

050-381-84-63
««« До списку новин