Решения и постановления конференций СО "Трудовик" 1996-2016 гг.
22/08/16 / автор — админ

Решение конференции СО «Трудовик» 1996 г.

 

п.ІХ.Садовод ежемесячно производит оплату за энергообеспечение по тарифам, существующим на день оплаты. Неуплата платежей и штрафов влечет за собой отключение электроэнергии  без предупреждения.

 

п.ІV. Оплата целевых взносов производится за 10 дней оплаченного квартала. Просрочка считается задолженностью и влечет за собой отключение электроэнергии от садового участка.

 

Решение конференции СО «Трудовик» 2007 г.

 

п.9. Расчеты за потребленную эл.энергию на территории СО «Трудовик» произво -  дить ежемесячно до первого числа следующего месяца.

 

п.10. Изменение стоимости эл.энергии на территории СО «Трудовик» производится пропорционально изменению тарифов на эл.энергию в Украине согласно постановлениям НКРЕ и КМ Украины.

 

п.12. С целью снижения стоимости эл.энергии на массиве:

- произвести централизовано замену индивидуальных счетчиков эл.энергии на цифровые (без обратного хода) в герметичных ящиках учета. Электросчетчики устанавливаются на фасадах домов с входными автоматическими выключателями (10А).

Витяг з протоколу Конференції СО «Трудовик» від 27 березня 2010р.

 

п.1.2  « С целью ликвидации или хотя-бы уменьшения воровства электроэнергии (в касу СО «Трудовик» не доходять около  400 000 грн.) не обходимо заменить всем садоводам, без исключения, электросчетчики на електронние с установкой этих счетчиков на входе в садовый дом (на улице).»

 

 

Рішення конференції СО «Трудовик» 2011 р.

 

п.7. Всі садівники повинні в 2011 році провести заміну введень в дачні будинки з установкою електронних приладів обліку електроенергії. За відмову від заміни введення і установки електронних лічильників – будинок буде відключений від електроенергії. За минулі роки заборгованість по членських внесках, електроенергії і воді оплачується садівниками по тарифах, що діють на час оплати.

 

п.8. Відключати без попередження садові будинки від електроенергії при неоплаті споживачами за електроенергію більш, ніж за два місяці.

 

Постанова конференції СО «Трудовик» 2013 р.

 

п.7. Завершити в 2013 році роботи по установці видимих вводів і лічильників на зовнішній стороні будинку, а також заміні електро-механічних лічильників на електронно-механічні модель НІК. За відмову від виконання цих робіт – відключати будинок від електромережі.

 

 

Рішення конференції СО «Трудовик» 2016 р.

 

п.2.1 Всім садоводам сплачувати аванс по членським внескам за кожен квартал 2016р. до  першого числа.

 

п.2.2  Оплату за спожиту електроенергію сплачувати за кожен місяць до кінця поточного місяця,  або надати показники лічильника.

 

п.5. При несплаті у встановлений термін членських внесків, неоплати або неподання показників лічильників спожитої електроенергії  більш ніж за 2 місяці та захват землі загального користування будинок буде від’єднано  від електромережі без попередження.

 

п.8.Заборонити встановлення 3-х фазних лічильників – до заміни магістральних ЛЕП та повних розрахунків  технічних втрат в лініях електропередач та трансформаторах  СО «Трудовик».

 

п.12. Заборгованість по сплаті   членських внесків, електроенергії і воді оплачується  по тарифах, які діють на день оплати боргу.

 

п.13. Рішення XXXVI звітної Конференції садівників СО “Трудовик”  від 28.05.2015 р.  «Завершити до 1 серпня 2015 року роботи по установці електронно-механічних лічильників модель НІК першого ступеню точності на видиму лінію обліку електроенергії з видимим вводом та запобіжником 16 А. Це суттєво вплине на вартість 1 кВт ел. енергії. При невиконанні рішення конференції будинок буде від’єднано від електропостачання з 01 серпня 2015 року без попередження.» залишити без змін.

««« До списку новин