Охоронні системи
У березні місяці у поліції охорони стартує проєкт "Варта вашої оселі". Ми закликаємо мешканців не забувати про охорону власного житла, майна та життя.  
 
З урахуванням побажань та можливостей всіх охочих, будемо проводити цікаві пропозиції щодо встановлення сигналізації та послуг охорони.  
 
💪✅ Звертайтесь, проконсультуємо. Допоможемо отримати надійну охорону житла не за всі гроші світу.
 
Наш телефон: 098-532-27-36

Поліція охорони-єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. Управління поліції охорони в Київській області є державною організацією та наділені більшими повноваженнями, ніж приватні охоронні структури.

На даний час, за відсутності спеціалізованого закону про зброю, Управління поліції охорони в Київській області є єдиним суб’єктом охорони у області, що має право на надання послуг охорони (в тому числі в нарядах реагування на сигнал тривоги), з використанням табельної вогнепальної зброї військового зразка та наділений владними повноваженням протидії правопорушникам, відповідно до статті 46 Закону.Для посиленого режиму охорони та за вимогою замовника несення служби на посту чи в наряді реагування може здійснюватися при наявності в особового складу поліції охорони автоматичної табельної вогнепальної зброї.

Поліція охорони входить в систему превенції. І насам передреагує на повідомлення людей, які надходять навіть на 102. Тому всі працівники пройшли перепідготовку з урахуванням досвіду роботи патрульної поліції.Поліція охорони уніфікована підстандарти роботи патрульної поліції.

Діючі ціни щодо вартості послуг,

які реалізуються територіальними підрозділами поліції охорони

УПО Київської області,

станом на 01.01.2023


Вид послуги/ Вартість послуг

Монтаж на квартиру з урахуванням мінімальної схеми блокування/

від 7500грн.

 

Охорона та обслуговування засобів ОПС в приміщеннях з ОМГ/

1)    квартира – від 300 грн./міс.;

2)    будинок – від 400 грн./міс.

 

Охорона та обслуговування засобів КТС в приміщеннях з ОМГ/

1)    квартира – від 250 грн./міс.;

2)    будинок – від 300 грн./міс.

 

Вартість послуг охорони на квартирі (ОПС+КТС)/

від 400 грн./міс.=300+100

Вартість послуг охорони на будинку (ОПС+КТС)/

від 500 грн./міс.=400+100

 

СМС інформування/

від 100 грн./ міс.